Om Oss

Om Oss

Jag bedriver en småskalig kattuppfödning i hemmiljö, katterna kommer alltid vara kära familjemedlemmar i första hand, kvalité före kvantitet!

 

Tveka inte att höra av dig till mig på elina@indigoeyes.se om du vill komma i kontakt med mig!

Jag som äger Indigo Eyes kattuppfödning heter Elina Munter och bor i Gävle med mina älskade fyrbenta. Jag har varit intresserad av djur hela min uppväxt och haft lite olika djur bl.a. marsvin, leopardgeckos och katt. Som ung var det dock mest hundar som gällde, jag var ofta ute med grannars hundar och gick långa promenader.

När jag flyttade hemifrån så skaffade jag min första egna hund, Tila. Inte långt efteråt fick jag möjlighet av min goda vän Diana att vara kattvakt till en av hennes bengalhanar. Jag föll direkt för den underbara bengalen och det dröjde inte länge innan nästa katt kom in i mitt liv.

Jag har för närvarande 4 katter hemma 2 fertila honor: Saria (SE*Indigo Eyes Saria's Song) och Stuart (S*Leopartners Sharon Little), 1 fertil hankatt som jag importerat från Tjeckien: Lynxland Bagheera och en kastrerad honkatt Vanilla (S*Leopartners Frozen Vanilla).

Förutom katter och hundar så älskar jag att dansa och jobbar som dansinstruktör på Uppsala Danscenter. Jag är även egen företagare och jobbar hemifrån så jag är hemma mycket med mina katter.

Mitt mål med min uppfödning är att föda upp snöbengaler med starka kontraster och klarblå ögon som liknar snöleoparden så mycket som rasstandarden tillåter.

 

 

 

 

 

elina@indigoeyes.se Copyright © All Rights Reserved